Káva, čaj

Zobrazených 1–16 z 43 výsledkov

  • Bylinný čaj – zmes fermentovaná Vŕbovka malolistá (čaj Ivan), Zázvor a Mäta 80g

    7,20 

    Zloženie/INCI:  FERMENTOVANÁ Kyprina úzkolistá (čaj IVAN), ZÁZVOR A MATA
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžice zalejeme 200 ml vriacej vody, priklopíme a necháme odstáť 5-10 minút. Precedíme a užívame ako obyčajný čaj.
     
    Skladovanie: Uchovávajte na suchom mieste pri teplote 5–25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%. Upozornenie: Neužívajte pri neznášanlivosti na zložky produktu a pri laktácii.

  • Čaga čaj – original herbs 50 g

    8,90 

    Čaga (rišavec šikmý) – celoročná huba, parazituje na kmene brezy. V ľudovom liečiteľstve sa používa ako protinádorové činidlo, a tiež k posilneniu imunity a zlepšenie metabolizmu. Čaga sa používa pri problémoch – gastritída s nízkou sekréciou, žalúdočných a dvanástnikových vredoch, polypoch žalúdka a čriev. Zloženie: suchá drvina ryšavca šikmého
    Čaga čaj je prírodný zdravý nápoj, ktorý je veľmi populárny v celom Rusku. Má vynikajúce vlastnosti, omladzuje, osviežuje aj revitalizuje organizmus. Obsahuje iba prírodné zložky usušenej a nadrtenej huby čagy.
    Čaga je huba parazitujúca na kmeňoch briez, ktorá je známa pre svoje jedinečné liečivé účinky. Rastie najmä na Sibíri, najmä v Tajge, kde významnou mierou prispieva ku zdraviu obyvateľstva. Čaga sa tradične po stáročia používa v ruskom lekárstve a liečiteľstve, no na rozdiel od jedlých alebo liečivých húb sa v prírode vyskytuje zriedkavo.
    Jednou z najdôležitejších látok ukrývajúcich sa v Čage, je kyselina betulinová.
     
    Všeobecné dostupné informácie : ČAGA – ryšavec šikmý

    protinádorové vlastnosti, ktoré zabraňujú tvorbe a rastu rakovinových buniek.
    adaptogén dokáže zvýšiť schopnosť tela zvládať stres a úzkosť.
    má obrovský antibakteriálny účinok. Inhibuje alebo úplne ničí reprodukciu a množenie baktérií v ľudskom tele.
    pomáha zmierniť bolesť a pôsobí protizápalovo.
    vynikajúce využitie aj pre tých, ktorí trpia rôznymi formami artritídy.
    chráni pečeň,
    pomáha pri procese odstraňovaniu toxínov a candidy z tela človeka.
    úspešne sa používa aj pri liečbe vypadávania vlasov,
    pri liečbe astmy, cukrovky, Crohnovej choroby a psoriázy.

     
    Spôsob použitia: 1 čajová lyžička ( 1,5-2g) zalejeme 200 ml vriacej vody, necháme vylúhovať 15-20 min. Precedíme a pijeme 100 ml (1/2 pohára) 2x denne počas jedla jedla. Trvanie kúry 1 mesiac.

  • Čaj „hibiscus“ – ibištek a mäta pieporná 80 g

    4,50 
  • Čaj „hibiscus“ – ibištek a medovka 80 g

    4,50 
  • Čaj „hibiscus“ – ibištek a pomaranč 80 g

    4,50 
  • Čaj Čaga sypaný 50g

    4,80 

    Zloženie/INCI:  ryšavec šikmý (Inonotus obliquus)
    Spôsob použitia: Jednu čajovú lyžicu zalejeme 200ml horúcej vody, priklopíme a necháme odstáť 15 minút. Precedíme a užívame ako obyčajny čaj.
     
    Skladovanie: Uchovávajte na suchom mieste pri teplote 5–25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%. Upozornenie: Neužívajte pri neznášanlivosti.

  • Čaj z púčikov Borovice 40g

    6,50 

    Zloženie/INCI: púčiky borovice
     
    Spôsob použitia: Jednu lyžicu cca 2g zalejeme 200ml horúcej vody, priklopíme a necháme odstáť 15 minút. Precedíme a užívame ako obyčajny čaj.
     
    Skladovanie: Uchovávajte na suchom mieste pri teplote 5–25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%. Upozornenie: Neužívajte pri neznášanlivosti.

  • Čakanková káva 100g

    7,20 

    Pre svoj obsah inulínu je výborná pre ľudí s diabetes. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev. Čakanka je široko používaná v prevencii a liečbe žalúdočných vredov. Je protizápalová a zároveň krásne upokojuje našu psychiku.
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžičky kávy zalejeme horúcou vodu, ochutíme a vychutnávame si kávičku.
    Zloženie: 100% extrakt čakanky.
    Výživová hodnota na 100 g výrobku: bielkoviny – 4,0 g, tuky- 0,1g,uhlohydráty – 65 g.Energia:280 kcal/1170 kJ.
    Obsah: 100g
    Krajina pôvodu: RU

  • Čakanková káva s čučoriedkou a brusnicou 100g

    7,56 

    Čakanková káva s brusnicou 100g
    Čakanka obsahuje veľké množstvo vlákniny, vitamíny, minerálne látky – draslík, fosfor, horčík, železo, vápnik. Pre svoj obsah inulínu je výborná pre ľudí s diabetes. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev. Čakanka je široko používaná v prevencii a liečbe žalúdočných vredov. Je protizápalová a zároveň krásne upokojuje našu psychiku.
    Listy čučoriedok obsahujú triesloviny, organické kyseliny. Vrátane kyseliny askorbovej, esenciálnych olejov, glykozidy – neomirtillin, erikolin, arbutín. Zloženie bobúľ tiež zahŕňa mnoho užitočných komponentov: cukor, kyselina jablčná, kyselina citrónová, kyselina mliečna, a chinín, vitamín C, taníny a pektínové.
    Brusnice sa odporúčajú pri problémoch so zníženou sekréciou žalúdka a vysokým krvným tlakom. Brusnice sú cenené pre svoj obsah stopových prvkov, ako je fosfor, horčík, vápnik, železo, mangán a draslík.
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžičky kávy zalejeme horúcou vodu, ochutíme a vychutnávame si kávičku.
    Zloženie: 100% extrakt čakanky, extrakt čučoriedok a brusníc.
    Výživové hodnoty na 100 g výrobku : bielkoviny – 4,0 g, tuky – 0,1, uhlohydráty- 65 g.
    Energetická hodnota na 100 g: 280 kcal/1170kJ.
    Obsah: 100g
    Krajina pôvodu: RU

  • Čakanková káva s extraktom zo šípok 100g

    7,56 

    Pre svoj obsah inulínu je výborná pre ľudí s diabetes. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev. Čakanka je široko používaná v prevencii a liečbe žalúdočných vredov. Je protizápalová a zároveň krásne upokojuje našu psychiku.
    Šípky regulujú metabolické procesy, funkciu endokrinných žliaz a orgánov tvoriacich krv, majú antisklerotické, antimikrobiálne, sedatívne, protizápalové, hojenie rán, diuretické účinky. Dokonale posilňuje imunitný systém. Šípka pomáha pri nedostatku vitamínov – obsahuje veľké množstvo vitamínu C. Používa sa tiež pri hypertenzii, anémii, bronchitíde, ateroskleróze, pneumónii. Šípky navyše pomáhajú zlepšovať metabolizmus, spomaľujú proces starnutia.
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžičky kávy zalejeme 150 ml horúcej vody, ochutíme a vychutnávame si kávičku.
    Zloženie: 100% extrakt čakanky, extrakt zo šípok.
    Výživová a energetická hodnota na 100 g výrobku: 1170 kJ/ 280 kcal, bielkoviny – 4,0 g, tuky: 0,1 g, uhlohydráty- 65 g.
    Kontraindikácie: individuálna intolerancia na jednotlivé zložky produktu.
    Obsah:100g
    Krajina pôvodu: RU

  • Čakanková káva s rakytníkom a schizandra čínska 100 g

    8,40 

    Čakanka
    je bohatá predovšetkým na vlákninu a minerálne látky – draslík, fosfor, horčík, železo, vápnik. Obsahuje tiež inulín a preto je veľmi vhodná pre diabetikov. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev.
    Okamžitý prášok čakanky s citrónovou trávou(schizandrou) a rakytníkom má spôsob prípravy úplne podobný instantnej káve, má veľmi pohodlné použitie.
    Šťava z rakytníka rešetliakového je navyše skutočným skladom vitamínov K, B1, B2, B6. Aktívna frakcia rakytníka rešetliakového je sterol, ktorý bráni absorpcii cholesterolu.
    Neoddeliteľná súčasť rakytníka rakytnatého – alkaloid – serotonín, ktorý reguluje teplotu a krvný tlak, má protinádorové vlastnosti.
    Schisandra obsahuje kyselinu askorbovú, ovocné kyseliny, flavonoidy, antokyány, polysacharidy, ale hlavnou činnosťou citrónovej trávy je prítomnosť špeciálnej skupiny biologicky aktívnych látok – lignanov. Čakanka so schizandrou a rakytníkom je produkt, ktorý je skutočne cenný pre svoje prospešné vlastnosti.
     
    Využitie
    Upražený koreň pri teplote 140 stupňov Celzia nahrádza kávu – cigóriu. Tento spôsob využitia byliny je známy už z roku 1690 v Holandsku.
    Čakanková káva sa užíva 2 – 3-krát denne na podporenie chuti do jedenia a pri chronických ochoreniach žlčníka a pečene. V liečiteľstve sa koreň používa pri cukrovke, na trávenie, pri zápche. Zvonka sa vo forme obkladov používa na bolestivé zápaly, ekzémy a vredovité ochorenia. Čakankový odvar pomáha pri funkčnej zápche, častej pri zmenách pobytu (tzv. cestovná zápcha). Šťava z koreňa, zľahka vtieraná do vlasovej pokožky, podporuje rast vlasov. Mladé, čerstvé korene čakanky je možné použiť v homeopatii, tiež v gastronómii na prípravu omáčok. Kvetová droga sa používa vo forme záparu na vypláchnutie očí pri zápalových ochoreniach.
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžičky kávy zalejeme horúcou vodu, ochutíme a vychutnávame si kávičku.
    Zloženie: 100% extrakt čakanky, extrakt rakytníka rešetliakového a schizandra čínska. Obsahuje min 30% inulínu

  • Čakanková káva s topinamburou 100 g

    8,40 

    Čakanka
    je bohatá predovšetkým na vlákninu a minerálne látky – draslík, fosfor, horčík, železo, vápnik. Obsahuje tiež inulín a preto je veľmi vhodná pre diabetikov. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev.
    Topinambur 
    Obsahuje biologicky aktivné látky, minerálne látky – železo, kremík, zinok, horčík, draslík, fosfor a vápnik, vitamíny skupiny B a C, pektínové látky, vlákninu, organické kyseliny a aminokyseliny.
     
    Využitie
    Upražený koreň pri teplote 140 stupňov Celzia nahrádza kávu – cigóriu. Tento spôsob využitia byliny je známy už z roku 1690 v Holandsku.
    Čakanková káva  sa užíva 2 – 3-krát denne na podporenie chuti do jedenia a pri chronických ochoreniach žlčníka a pečene. V liečiteľstve sa koreň používa pri cukrovke, na trávenie, pri zápche. Zvonka sa vo forme obkladov používa na bolestivé zápaly, ekzémy a vredovité ochorenia. Čakankový odvar pomáha pri funkčnej zápche, častej pri zmenách pobytu (tzv. cestovná zápcha). Šťava z koreňa, zľahka vtieraná do vlasovej pokožky, podporuje rast vlasov. Mladé, čerstvé korene čakanky je možné použiť v homeopatii, tiež v gastronómii na prípravu omáčok. Kvetová droga sa používa vo forme záparu na vypláchnutie očí pri zápalových ochoreniach.
     
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžičky kávy zalejeme horúcou vodu, ochutíme a vychutnávame si kávičku.
    Zloženie: 100% extrakt čakanky. Obsahuje min 30% inulínu 

    Obsah:100g

  • Čakanková káva so ženšeňom

    8,40 

    Pre svoj obsah inulínu je výborná pre ľudí s diabetes. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev. Čakanka je široko používaná v prevencii a liečbe žalúdočných vredov. Je protizápalová a zároveň krásne upokojuje našu psychiku. Ženšeň sa používa ako stimulant, pri zvýšenej fyzickej a psychickej záťaži, na zlepšenie zdravia a odolnosti organizmu voči nepriaznivým účinkom na životné prostredie, v období rekonvalescencie, po chorobe.
    Spôsob použitia: 1-2 čajové lyžičky kávy zalejeme horúcou vodu, ochutíme a vychutnávame si kávičku.
    Zloženie:
    100% extrakt čakanky, extrakt zo ženšenu. 100 g výrobku: bielkoviny – 4,0 g, 5,4 g zhiry-, uglevody- 63,4 g Energia – 334,2 kcal.
    Obsah:100g
    Krajina pôvodu: RU

  • Cédrové latté bez cukru 150g

    9,80 
  • Cédrové latté s Rakytníkom 150g

    5,90 

     
    Cedrové oriešky sú 100% prírodný produkt s vysokým obsahom kompletných rastlinných bielkovín, omega 3 a 6 mastných kyselín. 
    Pravidelná konzumácia nápoja na báze Cédrových orieškov zvyšuje imunitu a odolnosť organizmu voči účinkom škodlivých faktorov prostredia.
     
    Vyvážené zloženie nápoja prispieva k dobrej činnosti čriev, dodáva dlhotrvajúci pocit sýtosti a nabíja telo energiou a elánom. Jasná chuť rakytníka prinesie skutočný gastronomický pôžitok.
     
    Návod na prípravu : 2-3 lyžice(20g) zaliať 200ml horúcej vody. 
    Zloženie/INCI:  extrakt z cédrových orieškov, cukor, rakytníkovvý prášok, arabská guma, zantánová guma, ovsená múka.
    Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá ani arómy.
    Nutričná hodnota (na 100g výrobku): bielkoviny – 18 g, tuky – 10 g, sacharidy – 52g.
    Energetická hodnota (na 100g výrobku): 370kcal/ 1550kJ.
    Podmienky skladovania: Skladujte pri teplote neprevyšujúcej 25°C a relatívnej vlhkosti 75%.

  • Dary z Bajkalu – Čaga Sibírska 100g (prášok)

    9,90 

    Zloženie/INCI:  ryšavec šikmý (Inonotus obliquus)
    Spôsob použitia: Jednu čajovú lyžicu zalejeme 200ml horúcej vody, priklopíme a necháme odstáť 5-10 minút. Precedíme a užívame ako obyčajný čaj.
     
    Skladovanie: Uchovávajte na suchom mieste pri teplote 5–25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%. Upozornenie: Neužívajte pri neznášanlivosti.
     
    Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek.

End of content

End of content